Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

Un racó ...

Xuiuxiu | 21 Maig, 2006 17:39 | facebook.com google.com

Des de un racó de l'univers on s'acomulen sentiments i pensaments, on broten ànsies de ser, què? no ho sé, per mi són i per tu el que vulguis. Móns petits, móns grans, extensos o reduïts, oberts o tancats, expresats o reprimits, es concentren dintre d'un punt que un dia o un altre desapereixerà sense completar la volta del temps i de l'espai. Llavors ja no tindrà solució i tots haurem perdut un poquet, tant poc, tant insignificant que ni tan sols mos n'adonarem que hi ha alguna cosa que ens falta. Valores el que tens quan et falta, aprofita, no fos cosa que quan et falti ... Mentrestant, el marès segeix filtrant rius fins arribar la profunditat on a ningú li fan mal, perquè allà, ningú hi arriba.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS