Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

Junts

Xuiuxiu | 26 Setembre, 2006 17:15 | facebook.com google.com

Oh! Com estas petita, meva. Altre cop des de la calma, t'he penetrat, com ho fa una fina mà dins un guant de seda, quasibé sense adonar-te'n però sentint la meva presència. Tú, càlida i innocent, m'aculls sense remugar; és cert, a tu també t'agrada, t'emonciona. Estas diferent, com sempre, no t'amagues del sol i somrius a la lluna. Sovint, sempre trob en tú allò que cerc, perquè tú m'ho dones tot sense negar-me res, inclòs allò que és dolent per mi. Acte de confiança per respectar la meva llibertat, la qual cosa només puc respondre amb una total gratitut. Gracis pel que m'has donat, gracis pel que me dones i gracis pel que em donaràs. Ara me n'he d'anar.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS