Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

Sensació perduda

Xuiuxiu | 20 Maig, 2007 10:02 | facebook.com google.com

Quan el cel està enterenyinat de fins núvols en capes blanques, volen nous aires de múltiples olors. Inspires i t'inspires, l'aire et recorda sensacions, ... d'un moment, d'un instant o d'uns segons, potser, d'una altra vida, d'un somni o d'un racó.Tot és present en el conscient i l'inconscient, junts formen la vida, junts fan l'amor, s'enriuen nit i dia, de qui gossi identificar aquesta expressió.

"Quan era un nin, i aparentava com a tal, record quan entrava a s'antiga casa de sa padrina i ensumava pebres torrats. No m'agradaven i no m'agraden. Però ara m'agrada sentir aquesta olor, sí, me record a sa padrina, perquè ella ho sabia i un altre plat preparat me tenia"

Per ella. 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS