Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

L'art d'escriure

Xuiuxiu | 09 Juny, 2007 14:00 | facebook.com google.com

Tal volta no sigui el millor moment per escriure, però deixaré fluir la meva ment entre grafemes i paraules escrites, la prosa i altres complements.
Quina cosa és escriure, una meravellosa forma de comunicar les idees, dornar-lis forma, segons el vent, que bufa, bufa i bufa, et recondueix fina i sútilment sense que te'n temis, no t'esforcis, no hi ha res a fer. És un fet normal i que es fa des de tant de temps, que agraïts som els que podem llegir gràcies a ell i gaudir dels pensaments, emocions i "sentiments" ... històries, fantasies, estudis i formes de fer, de molta i diferent casta de gent. Tot es contempla i res no es pot resistir a n'aquest, i sinó, ho inventarem!!

Però alguna cosa m'intriga i em sorpren de la gent; un no deixa d'escriure, o més ben dit; escriu sempre, ja sigui pública o secretament, pels altres o per si mateix. Tot i axí, qualque cosa estranya cova quan descobreixes paraules escrites d'un altre sobre un paper. Te'l mires amb altres ulls i intentes trobar on i com encaixa la peça amb aquesta rara forma dintre de'n(a) ... Reorganitzes el sistema i conformes un nou ésser, t'agradarà menys com era o més com és, però és una idea més completa per dir que se'l coneix.

Amics meus no vos confieu de qui expressa el que imagina, de qui dona voltes au món, que aquí no hi ha normes ni regles, hi ha ganes de trencar els límits perque aquests ja hi són. No és empresa fàcil i a vegades crea controvèrsia, no és únic el qui parla, gràcies, pluralitat del món.

Viu, crea i construeix, expressa el que t'agrada i comparteix el teu ésser. (si vols)

"Retirez-lui à ce monde l'art d'écrire et ils lui retireront toute sa gloire."
FRANÇOIS-RENÉ DE CHATEAUBRIAND

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS