Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

Per aquells que tiren endavant

Xuiuxiu | 09 Juliol, 2007 14:27 | facebook.com google.com

Un ressonar de panxa fruit de l'emoció intrínseca a la trobada d'una solució, no ens porta més enllà de la descoberta de les noves variables del problema. Cadena de complicacions d'aquelles de no acabar mai, però... avancem. Obrim el camí que som capaços d'imaginar, sovint no hi tenim en compte totes les dificultats, és clar, per aquí, no hi hem passat mai!
L'objectiu a vegades clar, s'ennuvola i es difumina, a vegades pareix desaparèixer, avancem, amb ulls clucs i cames temoroses, és lícit tenir por, aquesta resposta adaptativa a una situació a la qual no esteim avesats. Ara la panxa ja no retrona, s'encongeix. Avançar en la ceguesa de la fosca profunda deixa d'esdevenir una qüestió física per convertir-se en una batalla psíquica, tu contra tu mateix, un mà a mà que et mostrarà on són les teves limitacions i on fixaràs els límits dependrà de tu.
La superfície per on et mous no s'assembla tant a la què veies... Un tros dur, pla i buit bescanvia fàcilment a consistències viscoses, molles i amb qualcun que altre garbellet. No t'espantis, açò no és cap passatge d'un relat de por, és la vida mateixa! On la fosca s'emmascara amb la llum i la por, que mai deixar de ser por, s'amaga entre les dubtes. Allà on la imaginació es correspon amb les ànsies emprenedores de l'ésser, viu, potser, el sistema on el què és, més de dos pics decepciona i el que desconeixem ens descol·loca i ens sorprèn.
Perquè les passes no són tan fàcils de donar..., reconeixeu, no saps on trepitjaràs i t'assalten els sotracs mentals.

Tot i així, en volem més, volem més emocions...
...per pintar una vida amb molts de colors.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS