Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

rellotge psicològic aturat

Xuiuxiu | 12 Agost, 2010 09:55 | facebook.com google.com

M'ho havien contat... m'ho havien explicat, m'havien intentat evocar la sensació de no sentir el pas del temps, del que no importa el que vendrà si ho puc passar al teu costat. Tot i així, no havien arribat mai a tal fi. Ho havien intentat molts de pics, centenars d'interlocutors, milers d'esforços i metàfores a tutiplé, però tot com un fil sense agulla, com un ocell sense bec. En canvi, tu, sens esforç, sense paraula alguna, m'estremeixes amb aquesta sensació convertint un instant en etern.

 El rellotge psicològic està aturat, el temps continua...

...nosaltres també.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS