Administrar

Petits fragments de tu, que s'il·luminen, prenen força i brillen.

L'art d'escriure

Xuiuxiu | 09 Juny, 2007 14:00 | facebook.com google.com

Tal volta no sigui el millor moment per escriure, però deixaré fluir la meva ment entre grafemes i paraules escrites, la prosa i altres complements.
Quina cosa és escriure, una meravellosa forma de comunicar les idees, dornar-lis forma, segons el vent, que bufa, bufa i bufa, et recondueix fina i sútilment sense que te'n temis, no t'esforcis, no hi ha res a fer. És un fet normal i que es fa des de tant de temps, que agraïts som els que podem llegir gràcies a ell i gaudir dels pensaments, emocions i "sentiments" ... històries, fantasies, estudis i formes de fer, de molta i diferent casta de gent. Tot es contempla i res no es pot resistir a n'aquest, i sinó, ho inventarem!!

Però alguna cosa m'intriga i em sorpren de la gent; un no deixa d'escriure, o més ben dit; escriu sempre, ja sigui pública o secretament, pels altres o per si mateix. Tot i axí, qualque cosa estranya cova quan descobreixes paraules escrites d'un altre sobre un paper. Te'l mires amb altres ulls i intentes trobar on i com encaixa la peça amb aquesta rara forma dintre de'n(a) ... Reorganitzes el sistema i conformes un nou ésser, t'agradarà menys com era o més com és, però és una idea més completa per dir que se'l coneix.

Amics meus no vos confieu de qui expressa el que imagina, de qui dona voltes au món, que aquí no hi ha normes ni regles, hi ha ganes de trencar els límits perque aquests ja hi són. No és empresa fàcil i a vegades crea controvèrsia, no és únic el qui parla, gràcies, pluralitat del món.

Viu, crea i construeix, expressa el que t'agrada i comparteix el teu ésser. (si vols)

"Retirez-lui à ce monde l'art d'écrire et ils lui retireront toute sa gloire."
FRANÇOIS-RENÉ DE CHATEAUBRIAND

Comentaris

 1. Madò llúcia
  fantàstic

  m'encanta el teu escriure. Em fa somiar.

  Madò llúcia | 10/06/2007, 20:36
 2. Lúa
  Igual espacio en el mismo tiempO

  ...entonces puedo seguir reinventando(me) un mundo donde no pisar el suelo, donde caminar de puntillas sobre los límites de mis abismos irresistibles me provoca de igual manera miedo como satisfacción.encontré tus palabras allí donde nunca pensé iba a verlas... es una pieza, una pieza que me trajo hasta aquí...

  y nos perdimos de vista...aún no sé pq...
  ya llegaste a la isla q te acoje estos últimos meses??
  biquiños!

  Lúa | 10/06/2007, 22:28
 3. Xuiuxiu
  Dimensions diferents d'un mateix tot

  Gracis, somia...

  Tú, pots fer el que vulguis, tu, crees el teu món i, tu, triaràs les sensacions, si vols ambigües de por i satisfacció.

  Estic content de que la peça sigui bona missatgera.

  Xuiuxiu | 11/06/2007, 17:30
 4. ropit
  Re: L'art d'escriure

  qualque cosa estranya cova quan descobreixes paraules escrites d'un altre sobre un paper. Te'l mires amb altres ulls i intentes trobar on i com encaixa la peça amb aquesta rara forma dintre de'n(a) ... Reorganitzes el sistema i conformes un nou ésser, t'agradarà més com és...

  ropit | 11/06/2007, 21:03
 5. Xuiuxiu
  ...

  quina forma més polida de dir el que volies retornant-me les meves paraules...

  Xuiuxiu | 16/06/2007, 15:42
 6. ropit
  Re: L'art d'escriure

  Una vegada algú em va dir: " Les coses q no dius et maten". I amb les coses q dius q passa?

  ropit | 16/06/2007, 21:14
 7. Xuiuxiu
  Les coses que no et maten ...

  Jo crec que passen moltes coses diferents segons el què, a qui, com, quan i perquè ho dius. Ara, que quan ho comparteixes les coses deixen de pesar en el subconscient de la mateixa manera i, potser aquesta sigui la resposta que cerques, provoquen una reacció.

  Vos sembla així?

  Xuiuxiu | 17/06/2007, 18:39
 8. ropit
  Re: L'art d'escriure

  Jajaja. Stà bé! Tens tota la raó! De totes maneres crec q m'he equivocat amb el com i amb el quan, però bé, com tu dius, deixa de pesar en el subconscient... Gra6!

  ropit | 17/06/2007, 21:13
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS